Facebook pagina Kristy DressuurContact pagina Kristy Dressuur

Slide background
Slide background
Slide background

Kristy Dressuur - training, instructie en fokkerij

Nieuws

Bijna 66% voor Kristy's Utah V in Intermediaire I

Afgelopen zaterdag startte ik met Kristy's Utah V (v Oo Seven x Jazz) in de Intermediaire I in Bunschoten. We reden een mooie gedurfde proef. De stap was met name echt beter dan we normaal rijden. Helaas hadden we wel een grote fout in de serie om de twee omdat ik te hard in kwam rijden. We behaalden een prachtige percentage van 65,74%, hiermee behaalde we de hoogste score in de Intermediaire. De rubriek werd in handicap verreden met de selectie Prix St George. In dit zware deelnemersveld behaalden we een mooie 8e plaats.

Fijne jaarwisseling en alvast alle goeds voor 2018!!

 

Fijne jaarwisseling en alvast alle goeds voor 2018!!

 

2018 zal voor ons een heel bijzonder jaar worden. Binnenkort verhuizen wij naar ons nieuwe bedrijf Hofstede de Honthorst. Wij zullen naast de vertrouwde faciliteiten die u van ons gewend bent, ons nog meer gaan richten op het fokken en opfokken van paarden. Binnenkort zal de website gelanceerd worden.  Wij hebben heel veel zin in deze nieuwe uitdaging!

 

Kristy's Utah V wint in Nijkerk

Afgelopen donderdag kwam ik met Kristy's Utah V (v Oo Seven x Jazz) aan start tijdens een subtopwedstrijd in Nijkerk. We reden een hele fijne proef, vooral het galopgedeelte ging heerlijk! We wonnen de Intermediaire I met 66,51%!! Zo ontzettend blij!! Bij een jury behaalden we zelfs ruim 68%. Het onderstaande artikel werd op horses.nl gepubliceerd.

http://www.horses.nl/sport/petty-vos-toch-droom-grand-prix-rijden-realiseren/

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

 

Wederom knappe 2e prijs voor Kristy's Utah V in Intermediaire I

Afgelopen week reed ik met Kristy's Utah V een Intermediaire I proef in Voorthuizen. Wederom behaalde we een podiumplaats! We behaalden de 2e prijs. We zijn in onze training naar de Grand Prix aan het toewerken. Dit betekent voor ons dat we in onze proeven onze scherpe aan moeten passen. Vandaag gebeurde dit nog wel eens wat te enthousiast, dit leverde ons spanning en gehaaste stukken op. We kregen 62,24% met complimenten van de jury over Utah's kwaliteit.